Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر در خصوص شفافیت قراردادهای شهرداری تهران گفت: توانستیم تمام قراردادهای شهرداری تهران را در ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ را بر روی وب سایت شفاف شهرداری تهران در دسترس عموم قرار دهیم.

قدس آنلاین: بهاره آروین اظهار داشت: در ابتدا مبلغ این قراردادها بالغ بر یک میلیارد تومان بود اما به مرور زمان این مبالغ کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا جایی که امروزه قراردادهای بالای ۳۵ میلیون تومان بر روی این سایت قرار داده می‌شود.

وی ادامه داد: حوزه املاک متاسفانه یکی از حوزه‌های پروفسور در شهرداری تهران است که مقاومت بسیاری برای درک اطلاعات آن در سایت مذکور وجود داشت اما در حال حاضر این نوع قراردادها نیز بر روی سایت شفافیت درج می شود.

آروین در رابطه با میزان نظارت بر روی سایت شفافیت گفت: به منظور درج تمامی اطلاعات سعی کردیم تا اطلاعات موجود به صورت برخط اجرا شود بدین صورت که زمانی که اطلاعات در سامانه های ذیربط درج می شود بدون دستگاهی و به صورت مستقیم بر روی سایت شفافیت مندرج خواهد شد. در واقع این روش ضمانت اجرایی طرح موجود به حساب می آید.

وی افزود: امید داریم تا واحدهای تابعه هم تا به امروز به این سامانه مرتبط نیستند اطلاعات آنها نیز به صورت برخط منتشر شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه ذینفعانی که اطلاعات آن ها در سایت شفافیت درج می شود چگونه قرار است به این سامانه اضافه شوند،اظهار داشت: ذیحسابان موجود که رای از شورا گرفته اند آن‌ها را موظف به نظارت کرده‌اند تا زمانی که سیستم به طور کامل بر خط شود این افراد ضامن هستند که هیچ پرداختی برای قرارداد صورت نمی گیرد مگر این که اطلاعات آن بر روی سایت مندرج شود.

این عضو شورای شهر گفت: خوشبختانه در سایه این فعالیت بسیاری از کلانشهرها و حتی شهرهای کوچک از این اتفاق الگو گرفته اند. اطلاعات قراردادها، طرح تفصیلی و غیره را بر روی سایت شفاف منتشر کرده‌اند. سال گذشته در ۲۰ دی ماه همزمان با سالروز فوت امیرکبیر همان روز مبارزه با فساد که از سوی برخی از سمن ها تلقی می شود وب سایتی را با نام TP manitor.ir بالا آوردیم تا تمام شهرداری‌های شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر در کشور را مورد رصد قرار دهیم که چه اقداماتی همسو با شفافیت در این شهرداری‌ها انجام شده است.

وی ادامه داد: بسیاری از کلان شهرها دارای وبسایت مستقل شفاف هستند و برخی از شهرهای کوچک نیز اطلاعات خود را بر روی سایت شهرداری کلانشهر مندرج کرده اند و از این نظر مدیریت شهری پیشرو بوده است.

آروین در خصوص تحقق شفافیت در شهرداری گفت: شهرداری تمام شیشه‌ای دارای چهار محور اصلی است در واقع بر اساس گلوگاه های رسمی فساد زایی در شهرداری تهران ما چهار محور اصلی را در ابتدای دوره انتخاب کرده بودیم شفافیت قراردادها و معاملات در شهرداری تهران شفافیت حوزه شهرسازی و صدور پروانه، شفافیت آرا شورای شهر و شفافیت کمک های نقدی و غیر نقدی که شهرداری تهران به افراد حقوقی انجام می‌دهد.

وی افزود: در حال حاضر هر چهار محور این شهرداری شیشه‌ای محقق شده است برای اولین بار اطلاعات مربوط به بودجه شامل اطلاعات لایحه بودجه، بودجه، درآمد و غیره را نیز منتشر کردیم.

آروین در پاسخ به این سوال که آیا شما اطلاعاتی درباره حقوق شهرداران و معاونان آنها در تهران دارید، گفت: پیرو مدیریت منافع در تهران اسامی و رزومه تحصیلی و شغلی کلیه مدیران شهرداری تهران را بر روی سایت شفاف تهران مانده کرده‌ایم همچنین تمام اطلاعات ۶۵۰۰۰ کارکنانی که شهرداری تهران در آن زمان داشت را نیز بر روی این سایت منتشر کرده‌ایم.

عضو شورای شهر در رابطه با استفاده از پتانسیل مردم در سایت شفافیت گفت: در مدیریت تناقض منافع مدیریت شهرداری را ملزم کرده‌ایم که آیین نامه حمایت از گزارش دهندگان تخلف یا همان سوت زنان را بیاورد در حال حاضر این آیین‌نامه هرچند با تاخیر به شورا مد است و در مراحل پایانی بررسی قرار دارد و شاید تا هفته های اخیر در دستور صحن علنی شورای شهر قرار بگیرد که با این مصوبه حمایت حقوقی از گزارش دهندگان تخلف صورت خواهد گرفت.

وی در ادامه افزود: ارتقاء سامانه‌های نظارت بر تخلف یکی دیگر از روشهای حمایت از گزارش دهندگان تخلف به حساب می آید همچنین سرکرده اینکه زیرساخت‌های فنی لازم برای حمایت است گزارش دهندگان تخلف را در این سامانه فراهم کنیم.

آروین گفت: با تصویب آیین نامه مذکور امیدواریم از پتانسیل مردمی برای این که مردم چشم ناظر شوند بتوانید استفاده بیشتری ببریم. به گونه ای که مردم به راحتی تخلفاتی که مشاهده می کنند را گزارش دهند. همچنین قرار می دهم امنیت گزارش دهندگان تا پایان امسال قابلیت اجرایی داشته باشد.

وی ادامه داد: تحولی در سازمان نظارتی و بازرسی شهرداری تهران در سال جاری رخ داد خونه ای که شهرداری تهران در حال حاضر تمام شکایت مردم از خود را شفاف کرده است.

آرمین گفت: متاسفانه در حال حاضر تعارض منافع در شهرداری وجود دارد. حیطه معاملات متاسفانه یکی از مواردی است که تعارض منافع در آن بسیار بالا است چرا که قانون موجود در این رابطه مربوط به سال ۱۳۲۷ است و دیگر کارایی لازم را ندارد ما در مصوبه مدیریت تعارض منافع این مشکل را دیده ایم به نوعی که قابلیت اجرایی داشته باشد.

بهاره آروین در رابطه با اینکه آیا دستفروشی جرم است، گفت: دستفروشی در جایی که باعث سد معبر نشود جرم به حساب نمی‌آید، هر چند امروزه متاسفانه اعتراض چندانی نسبت به سد معبر ساختمانی نمی‌شود اما در مقابل به سد معبر که از سوی دستفروشان ایجاد می‌شود اعتراض به نسبت بالایی وجود دارد.

وی افزود: مشاغل سیار بی کانون جزو  آن دسته از مشاغلی هستند که باید در رابطه با آنها شفاف‌سازی لازم صورت بگیرد در غیر اینصورت با رانت بزرگی مواجه می‌شویم چرا که مشخص نیست که چگونه برخی از آنها دارای مجوز دارد هستند و در مقابل بسیاری از این مجوز برخوردار نمی شوند البته ساماندهی این مشاغل یکی از اولویت های مهم شورای شهر به حساب می آید.

وی ادامه داد: دو موضوع برای شورای شهر از اهمیت بالایی برخوردار است که یک شفافیت و دوم عدالت در شهر است که در واقع این دو موضوع به هم ربط دارند. در رابطه با کیوسک های روزنامه یکسری شفافیت ایجاد کرده ایم چرا که اجاره پرداختی به شهرداری و مبلغ اجاره‌ای که فرد به شخص اجاره دهنده پرداخت می‌کند بسیار متفاوت است.

آروین در خصوص افزایش شفافیت دارایی مسئولین در کشور گفت: چرا باید در در مورد انتشار حقوق مسئولینی که دولت آن را از طریق مردم پرداخت می‌کند به این میزان مقاومت وجود داشته باشد. هرچند این موضوع در حیطه اختیارات مجلس شورای اسلامی است که امید می‌رود قانون برنامه ششم ماده ۲۶ که البته یکی از سمن‌ها پیگیر آن بوده‌اند، اجرایی شود تا از این طریق شفاف سازی لازم صورت بگیرد.

وی درباره شفافیت شورای شهر گفت: احتمالاً شاخص‌ها را حداکثری گرفته‌ایم.

آروین در پایان در رابطه با دستاوردهای شفافیت شورای شهر یادآور شد: اگر مطالبه‌گری وجود داشته باشد احتمال ادامه داشتن این روند شفافیت در شورای شهر و شهرداری وجود دارد، چنانچه مردم پیگیر نباشم معلوم نیست بر سر نهال شفافیت چه خواهد آمد. ذینفعان شفافیت باید متشکل شوند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بهاره آروین سامانه شفافیت شهرداری تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران سایت شفافیت حال حاضر اطلاعات آن سد معبر شورای شهر بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۲۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر

شهرداری ایلام پس از پشت سر گذاشتن یک دوره کوتاه بی‌ثباتی در مدیریت شهر از سال گذشته و با انتخاب شهردار جدید اقداماتی را در حوزه‌های مختلف با هدف بهبود شرایط شهر و افزایش رفاه شهروندان آغاز کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، شهرداری یک سازمان محلی است که بر طبق اصل عدم تمرکز اداری و به منظور اداره امور محلی از جمله عمران و آبادی، بهداشت شهر و رفاه شهروندان تأسیس شده است. وظایف شهرداری‌ها شامل اقدامات عمرانی، وظایف خدماتی، وظایف نظارتی و حفاظتی، وظایف رفاهی و مدیریت منابع است.

استان ایلام در غرب کشور واقع شده است و در مجموع ۲۸ شهرداری در سطح این استان فعال هستند، اما بیشترین جمعیت استان یعنی یک سوم آن در شهر ایلام متمرکز شده‌اند. افزایش جمعیت شهر ایلام طی سال‌های اخیر اداره این شهر را برای مدیریت شهری دشوارتر و مسئولیت شهرداری و شورای شهر را سنگین‌تر کرده است.

تمرکز جمعیت در مرکز، نزدیکی به عتبات عالیات و ورود سالانه میلیون‌ها زائر و عاشق حضرت سیدالشهدا (ع) به استان برای عزیمت از طریق مرز مهران وظایف دستگاه‌های اجرایی در استان از جمله شهرداری‌ها را دو چندان کرده است.

در پایان سال ۱۴۰۱ با استعفای شهردار وقت، افشین مظفری به عنوان سرپرست شهرداری معرفی و سال ۱۴۰۲ با رأی اکثریت اعضای شورای اسلامی شهر به عنوان شهردار ایلام انتخاب شد. طی این مدت اقداماتی با هدف بهبود وضعیت فضاهای شهری ایلام در دستور کار قرار گرفت تا بعضی کم‌کاری‌ها جبران شود. آنچه در ادامه می‌خوانید حاصل گفت‌وگوی خبرنگار ایمنا با «افشین مظفری شهردار ایلام» در خصوص عملکرد شهرداری ایلام در این مدت است.

ایمنا: کدام پروژه‌های عمرانی را در سال جاری در دستور کار دارید؟

مظفری: در سال جاری بیش از ۴۰ پروژه عمرانی را در دست اجرا داریم که در حوزه‌های سیل‌بند، زیرگذر و روگذر، پل عابر پیاده، سنگفرش، جدول‌کشی و آسفالت و سایر پروژه‌های محلی بوده و در بودجه امسال تعریف شده است، در حال حاضر بارگذاری و فراخوان این پروژه‌ها انجام شده است و امید می‌رود بخش عظیمی از این طرح‌ها تا پایان سال محقق شود و به بهره‌برداری برسد.

ایمنا: ایجاد میدان مرکزی میوه و تره‌بار یکی از مطالبات شهروندان است، در این خصوص چه اقداماتی انجام شده است؟

مظفری: یکی از پروژه‌های اصلی که از دغدغه‌های اصلی شهروندان و مدیران استانی است، پروژه واگذاری میدان مرکزی میوه و تره‌بار ایلام است، در حال حاضر فراخوان این پروژه بارگذاری شده است و تا پایان ماه سرمایه‌گذار آن مشخص می‌شود، منتها باید ابتدا در هر پروژه‌ای سود و منفعتش در نظر گرفته شود تا بتواند بخش عظیمی از سرمایه‌اش را در آنجا هزینه کند.

چه برای این پروژه و چه پروژه‌های دیگر که در حوزه سرمایه‌گذاری در حال واگذاری است، فراخوان داده‌ایم و چنانچه متقاضی باشند حتماً با سرمایه‌گذاران همکاری می‌کنیم. تاکنون و با وجود پیگیری‌های فراوان پروژه‌های میدان میوه و تره‌بار، پارکینگ طبقاتی و فرهنگسرای ارغوان سرمایه‌گذار نداشته است، البته پروژه میدان مرکزی تره‌بار به صورت سرقفلی واگذار می‌شود و انتظار داریم تا پایان سال با پیگیری‌هایی که همکارانمان انجام می‌دهند به بهره‌برداری برسد.

ایمنا: ایلام پایتخت خادمین سید الشهدا است، چه اقداماتی برای رفاه حال زوار اربعین انجام شده است؟

مظفری: یکی از افتخاراتی که در سال ۱۴۰۲ داشتیم، تحقق اعتبارات اربعین برای اولین سال در شهرداری ایلام بود، با پیگیری‌هایی که در ابتدای سال انجام دادیم و معاون عمرانی شهرداری و استاندار نیز پیگیر موضوع شدند، ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد، البته سایر شهرها از جمله خوزستان و کرمانشاه نیز شامل این اعتبار می‌شدند که در نهایت از این مبلغ بیش از ۳۰۰ میلیارد تحقق یافت و از این میزان اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومان به شهرداری ایلام اختصاص یافت.

بخش عظیمی از این اعتبارات در مسیر اربعین تا مرز مهران هزینه شد؛ ایجاد پایش تصویری، نصب دوربین‌های تراکم و نظارتی و خرید کانکس استراحت زوار در مسیر اربعین، آب سردکن و یخ ساز از جمله اقداماتی بود که برای رفاه زوار در مسیر اربعین تا مرز مهران انجام شد.

بیش از ۲۲۰ چشمه سرویس بهداشتی با اعتباری بالغ بر ۲۳ میلیارد تومان در ورودی ارغوان تا پارک بلوط نصب شد. سه راه جندالله و روستای گلان و روستای هفت چشمه خارج از حوزه شهرداری ایلام بود، با این وجود این سرویس‌ها در این محل‌ها و در پارک‌هایی که در مسیر زوار اربعین بود، نصب شد.

با پیگیری‌هایی که استاندار انجام داد چنانچه اعتباراتی برای اربعین امسال تخصیص پیدا کند می‌توانیم توسعه پایش تصویری و روکش آسفالت و خط‌کشی معابر را نیز در دستور کار قرار دهیم.

ایمنا: با توجه به حجم زباله‌های تولید شده در این ایام برنامه‌ای برای تفکیک زباله‌ها دارید؟

مظفری: یکی از دغدغه‌های اساسی بحث تفکیک زباله است، تفکیک زباله از مبدا سال‌های قبل انجام اما پیمانکار این طرح ورشکست شد. پایان سال ۱۴۰۱ پیمانکار برای ساخت کارخانه و سایت بازیافت در مسیر صالح آباد تعیین و اعتبار محدودی در نظر گرفته شد، اما به دلیل اعتراض ساکنان روستاهای اطراف که در مسیر بود این مهم به نتیجه نرسید.

با تاکید استاندار موضوع دوباره در دستور کار قرار گرفته است و با رایزنی با فرمانداری مهران و از طریق شورای تأمین استان، زمینی از طریق منابع طبیعی در اختیار شهرداری قرار گرفت، با وجود اینکه زمان برد تا تملک را انجام دادیم و احتمالاً شش ماه تا یک سال زمان می‌برد تا سرمایه‌گذار برای این پروژه تعیین شود و بتوانیم از منابع داخلی شهرداری و از طریق تسهیلات وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها کارخانه بازیافت را رو به راه کنیم.

اگر این کارخانه به بهره‌برداری برسد بخش عظیمی از زباله‌ها به کمپوست و کود عالی تبدیل می‌شود. برخی شهروندان کم لطف هستند و رعایت نمی‌کنند، اربعین ۱۴۰۲ بیش از ۵۰۰ سطل زباله علاوه بر سطل‌های زباله قبلی در سطح شهر قرار دادیم اما شهروندان رعایت نکردند، تخریب انجام دادند یا از نصب سطل زباله در سر کوچه‌ها جلوگیری کردند، در بسیاری از نقاط جمع‌آوری زباله مکانیزه نبود و کارگران مجبور بودند به صورت سنتی و با دست جمع‌آوری زباله را انجام دهند.

ایمنا: شهرداری چه مطالباتی از از دستگاه‌های اجرایی دارد؟

مظفری: با پیگیری‌هایی که همکاران انجام دادند بودجه سال گذشته شهرداری نسبت به سال ۱۴۰۱ سه برابر شد یعنی شهرداری به معنای واقعی پویا بود، همکاران شبانه‌روز تلاش کردند و موفق شدیم بخش عظیمی از مطالبات دستگاه‌های اجرایی را از طریق ماده ۱۰۰ تجدید نظر، ارجاع به کمیسیون ماده ۷۷ و از طریق بخش خصوصی وصول کنیم. امسال نیز اولویت بر وصول این مطالبات است و با تاکید استاندار، بازرسی استان و دیوان محاسبات دستگاه‌ها موظف شده‌اند بدهی خود را به شهرداری پرداخت کنند.

باید توجه داشت که اگر پروژه‌ای در شهرداری انجام می‌شود ناشی از وصول مطالبات است، اعتبارات شهرداری که از طریق حوزه برنامه‌ریزی تحقق پیدا می‌کند اندک است و عملکرد شهرداری در حوزه‌های مختلف از جمله نصب المان، زیباسازی و توسعه شهری نیاز به اعتبارات خاص دارد.

ایمنا: میزان همکاری ادارات و دستگاه‌های اجرایی با شهرداری را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

مظفری: میزان همکاری دستگاه‌های اجرایی استان با شهرداری مطلوب است، با حمایت استاندار ایلام دستگاه‌ها با شهرداری همراهی داشتند و متقابلاً شهرداری نیز با این ادارات و دستگاه‌ها همراه بوده و تعامل داشته است. ما فشار مضاعفی در حوزه مالی به ادارات تحمیل نکرده‌ایم و تلاش کردیم مطالبات را به صورت اقساط اخذ کنیم.

ایمنا: بعضی محلات حاشیه شهر جدول‌کشی و آسفالت ندارد؛ اقداماتی در این خصوص در دست اجرا دارید؟

مظفری: یک سوم جمعیت ایلام در مرکز استان متمرکز شده‌اند و پنج محله نیز در حاشیه شهر به صورت غیر رسمی ایجاد و به حوزه شهر الحاق شده است که هیچ گونه پرداختی به شهرداری ندارند، با این وجود ما کار جدول‌کشی و آسفالت و اقدامات عمرانی را در این مناطق در دست اجرا داریم و در شش ماه نخست امسال این پنج محله که از پیچ آشوری تا محله میلاد و بانبرز و سبزی‌آباد هستند، آسفالت خواهند شد. در محله شهید دستگیر نیز سال قبل نسبت به جدول‌کشی اقدام شده و امسال نیز در اولویت آسفالت قرار گرفته است.

درخصوص نهضت آسفالت علاوه بر اینکه یک اکیپ برای روکش آسفالت داریم، دو اکیپ نیز از طریق شورای شهر اضافه شده و مجوز آن نیز اخذ شده است. تلاش داریم تا با سه اکیپ در تابستان امسال بخش عظیمی از آسفالت کوچه‌ها و خیابان‌هایی که نیاز به ترمیم و بازسازی و روکش آسفالت دارد را انجام دهیم.

ایمنا: وضعیت پرداخت بدهی شهرداری به شرکت‌ها و کارکنان چگونه است؟

مظفری: در پایان سال ۱۴۰۱ میزان سنگینی از بدهی‌ها جمع شده بود، اما با همراهی همکاران یک سوم بودجه سال ۱۴۰۱ یعنی نزدیک به ۸۰ میلیارد تومان در ۱۵ روز آخر سال تحقق یافت و تمام حق و حقوق شرکت‌ها و همکاران پرداخت شد. سال گذشته نیز با تدابیری که اتخاذ شد، نسبت به تسویه حساب تمام مطالبات شهرداری از جمله مطالبات کارکنان، پیمانکاران و شرکت‌های طرف قرارداد و بخشی از دستگاه‌ها از جمله تأمین اجتماعی اقدام شد.

ایمنا: برای نوسازی ناوگان شهری و ماشین‌آلات حوزه خدمات شهری چه اقداماتی انجام شده است؟

مظفری: در حوزه خدمات شهری ماشین‌ها فرسوده است، در حوزه عمرانی نیز ماشین‌های سنگین فرسوده هستند. این ماشین‌آلات متعلق به دهه ۸۰ است و تلاش کردیم تا برای نوسازی ماشین‌آلات از طریق فروش آن‌هایی که هزینه‌بردار بود، فروش املاک و سایر ضایعات که در اختیار شهرداری قرار داشت، ترمیم، بازسازی و نوسازی این ماشین‌آلات را انجام دهیم.

در حوزه حمل‌ونقل نیز اتوبوس‌ها و تاکسی‌های فرسوده را بازسازی می‌کنیم و کاهش بار ترافیکی را با ایجاد خط ویژه در دستور کار داریم، در حوزه مرکزی شهروندان به استفاده از حمل‌ونقل عمومی ترغیب شده‌اند که این مهم ضمن کاهش بار ترافیکی سبب آرامش روحی شهروندان می‌شود و میزان تردد را تسهیل می‌کند.

بعضی ماشین‌آلات آتش‌نشانی فرسوده است و نیاز به توسعه ایستگاهی دارد؛ بنابراین نوسازی این ناوگان در اولویت قرار دارد.

ایمنا: کمبود زمین آرامستان ایلام رفع شد؟

مظفری: در حوزه آرامستان کمبود زمین وجود داشت و منابع طبیعی بیش از هشت هکتار زمین به این امر اختصاص داد، زمین در دست تملک و رفع نیازمندی‌ها در حوزه آرامستان در دست اقدام است.

ایمنا: در حوزه فضای سبز چه اقداماتی انجام شده است؟

مظفری: در بحث فضای سبز بیش از ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان در پایان سال به خرید گل و گیاه و تسویه بدهی‌ها اختصاص داده شد، با توجه به اینکه این سازمان مستقل است بخشی از بدهی‌ها را پرداخت کرده و در بحث درآمد و هزینه کمک حال شهرداری است، با توجه به اینکه به تعطیلات تابستان نزدیک می‌شویم ترمیم فضای سبز و چمن‌کاری پارک‌ها انجام شده است.

سرویس‌های بهداشتی پارک‌ها نیز ترمیم شده است، اما این سرویس‌ها بر اساس نیاز بازگشایی می‌شود زیرا نگهداری از آن‌ها دشوار است و در بعضی موارد شیرآلات آن‌ها سرقت می‌شود که ممکن است نارضایتی شهروندان را در پی داشته باشد.

ایمنا: چه اقداماتی برای تحقق شهر الکترونیک صورت گرفته است؟

مظفری: در حوزه انفورماتیک شهر هوشمند به روز می‌شود و تلاش می‌کنیم ارتباط با نظام مهندسی بیشتر شود، ضمن اینکه در حوزه شهرسازی دستگاه‌ها و اقدامات باید به روز شود تا شهروندان تا حد امکان برای صدور پروانه به شهرداری مراجعه نکنند و به این ترتیب از بار ارباب رجوع کاسته شود.

یکی از دغدغه‌ها در حوزه خصوصی بحث ساماندهی و نوسازی املاک و ممیزی املاک است. این مطالعات در دهه ۸۰ انجام شده است، اما اکنون در حوزه مسکونی، تجاری، آموزشی و درمانی اطلاعات و آمارها دقیق نیست، چراکه ساخت‌وسازهای خلاف در سطح شهر انجام شده و درآمد شهرداری با ممیزی املاک افزایش پیدا کرده است. با انجام ممیزی املاک درآمد پایداری برای شهرداری به وجود می‌آید و آمار و اطلاعات املاک نیز به روز می‌شود.

ایمنا: عرضه میوه و تره‌بار در غرفه‌ها اثر مثبتی بر قیمت‌ها داشته است؟

مظفری: عرضه میوه و تره‌بار در پایان سال قبل و ابتدای امسال کاهش قیمت میوه را در پی داشته است، براساس اعلام تنظیم بازار استان غرفه‌هایی در سطح شهر نصب شد و محل‌هایی را مشخص کردیم که میوه به صورت مستقیم عرضه شود؛ ایجاد دکه‌ها و غرفه‌ها تأثیر روانی خوبی بر بازار داشت.

ایمنا: سخن آخر...

مظفری: از رسانه‌های استان که همواره با شهرداری همراهی داشته‌اند تشکر می‌کنم که سال گذشته همراه مجموعه شهرداری بودند و نواقص، انتقادات و پیشنهادات را متذکر می‌شدند. ما نیز در کمترین زمان تلاش می‌کردیم این نواقص را رفع کنیم و امید است در سال جاری نیز ما را در انجام وظایف همراهی کنند.

کد خبر 749661

دیگر خبرها

  • ابهام در قرارداد زاکانی با چینی‌ها | واردات هزاران خودروی برقی با شرکت ساختمانی | تردید بزرگ که آیا اصلا قراردادی منعقد شده یا نه!
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر
  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم
  • دستگاه‌های مشمول شفافیت در مشترک قوای ۳گانه مشخص می‌شود
  • شفافیت حقوق مدیران در راستای دانستن مردم است
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم